Osnova tak jak ji sepsal FirstMnJako predmet uvedte svuj nick.Pokud nebudete chtít něco uvést napíšete tam - nebo / , či nevím,nechci uvést.O mně Jméno:Příjmení:Přezdívka/Nick:Jak jsem k nicku přišel:Věk:Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..)Zájmy:Závislosti:Nesnáším:Mám rád:Můj životní cíl:Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva:Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina)Oblíbený žánr:Oblíbená hra:Oblíbený film/seriál:Oblíbené místo:Oblíbené jídlo:Oblíbená kniha:Oblíbený herní žánr:Oblíbený tvůrce her:PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...)Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.)MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race):Můj oblíbený gamemode / herní mod:Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...)Oblíbený klan:MONSTER-GAMİNG-- Toto se týká pouze MONSTER-GAMİNG , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším:Koho obdivuji:Můj oblíbený klan:Do jakého klanu by sem se chtěl dostat:Moje cíle na MONSTER-GAMİNG:Závěr Vzkaz ostatním:Zdroj ke zkopirovani:Code: O Jméno:Příjmení:Přezdívka/Nick:Jak jsem k nicku přišel:Věk:Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..)Zájmy:Závislosti:Nesnáším:Mám rád:Můj životní cíl: Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva:Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina)Oblíbený žánr:Oblíbená hra:Oblíbený film/seriál:Oblíbené místo:Oblíbené jídlo:Oblíbená kniha:Oblíbený herní žánr:Oblíbený tvůrce her: PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...)Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race):Můj oblíbený gamemode / herní mod:Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...)Oblíbený klan:MONSTER-GAMİNG-- Toto se týká pouze MONSTER-GAMİNG , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším:Koho obdivuji:Můj oblíbený klan:Do jakého klanu by sem se chtěl dostat:Moje cíle na MONSTER-GAMİNG: Závěr Vzkaz ostatním:
Emircan